Produktet

Të kualitetit të mirë dhe me shije të veçant, produktet tona na bëjnë të dalluar në treg. Që nga viti 1850 me pasion kemi sjellur në tryezën tuaj lloje të ndryshme të produkteve nga mishi i gjedhit. Ku sot, me zgjërimin e kapaciteteve tona të prodhimit, ofrojmë ngritje të cilësisë si dhe zgjërim të gamës së asortimanit tonë, duke plotësuar standardet HALAL, ISO dhe HACCP. ... më shumë

Produktet