Rreth nesh

Të rralla janë kompanitë Kosovare të cilat kanë traditë të madhe në punën që e bëjnë, por ndryshe është në rastin e Fabrikës së përpunimit të mishit “BUQUKU” me seli në Pejë. Familja Buquku merret me përpunimin e mishit qysh në vitin 1850, ku në atë kohë Hasan Buquku ishte i njohur për punën e tij në këtë zeje. Kjo traditë u vazhdua në nipa e ... më shumë

Vizioni

Të ofrojmë produkte cilësore në vend dhe jashtë vendit sot dhe në të ardhmen, duke mbetur lider për cilësi dhe shije.

Misioni

Te rrisim prezencen ne tregun vendor dhe tregjet e huaja, duke ofruar produkte te fresketa dhe cilesore.

Çmimet

Çertifikimet