Relacionet me Media

Tradicionalisht familja BUQUKU ka krijuar marredhenie te mira me klient dhe konsumatorin e fundit. Duke iu falenderuar mediave elektronike dhe te shkruara, sot kemi krijuar marredhenie te mira me konsumatoret e produkteve tona kudo qe ata jane.

Fotografitë

Video

Billboard

Fabrika për përpunimin e mishit